Augusztus elsején Bükk Maraton – új versenyközpont, új lehetőségek

E-mail  Nyomtatás
2010. július 19. hétfő

Alig két hét múlva, új versenyközponttal, a felsőtárkányi Egeres-völgyi rajt-cél területtel – na és új lehetőséggekkel – rendezi a jubileumi Bükk Maratont Nagy Ádám és csapata. Az augusztus elsejei, 10 alkalommal, három távra kiírt viadal idén is a harmadik állomása a T-Mobile Top Maraton sorozatnak, mely a szilvásváradi és visegrádi viadalok után félidejénél tart.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Az összetett állását tekintve még nem szabad jóslatokba bocsátkozni; tény: a felnőtt nőknél kettőből kettőt nyert Dósa Eszter, férfiaknál Blazsó Márton kétszer második lett – egyszer a svájci meridás Kugler előtt –, Buruczki Szilárd pedig Szilvásváradon – külföldi pontszerző viadal miatt – nem állt rajthoz, a Duna Martonon pedig elsőként zárt.

 

- Jól állunk a szervezéssel és az előkészületekkel, főleg a tereprendezés terén sok munkánk van az új versenyközpont kialakításában. A Sintesi Bike kerékpármárka idén is partnerünkként, nevét adja a versenyünkhöz. Lehet még nevezni a www.odinsport.hu -n. A kétnapos rendezvényt, újdonságként, a családok számára lovaglással, barlangtúrával, kisvasút-kirándulással, tanösvény-megtekintéssel, falmászással szeretnénk színesebbé tenni – foglalta össze Nagy Ádám főszervező.

 

A versenyről bővebb információk: www.bukkmaraton.hu vagy http://www.nse.hu/nse/index.php/hu/bukk-hirek, vagy www.topmaraton.hu

 

A T-Mobile Top Maraton sorozat 0-24 órás segélyhívó száma, a +36 30 331 5555 a Bükk Marton alkalmával is hívható lesz.

 

Összefoglaló kisfilm a 2009-es versenyről:

 

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések